luft­värmepumpar i Stockholm

Luftkonditionering som kyler,
värmer och renar med luft

Kontakta oss redan idagsänk dina kostnader.

Vad gör en luftvärmepump?

Denna typ av pump passar bäst för hus som har en öppen planlösning eftersom luften behöver kunna cirkulera bra i huset. Om du inte har något vattenburet värmesystem och inte vill investera några större pengar kan det här vara ett alternativ för dig.

När det är varmt på sommaren kan du ställa om din luft/luftvärmepump så den fungerar som en A/C istället. Luftvärmepumpar behöver ett förtydligande ibland och det skrivs då som luft/luftvärmepump för att beskriva att pumpen bara arbetar med luft.

Vi hjälper dig med luftvärmepumpen

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en värmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Luft/luftvärmepumpar - Vi tar ett helhetsansvar

Vi på EKVT Värmeteknik tar alltid ett helhetsansvar för installationen av din luftvärmepump. Givetvis hjälper vi även till att räkna ut ROT-avdrag samt att planlägga en framtida besparing av din uppvärmningskostnad. Vi utför också service av din befintliga luft/luftvärmepump.

Tveka inte att kontakta oss för luft/luftvärmepumpar i Stockholm!