Intresserad av

Mitsubishi SUMO?

Kontakta oss!

Mitsubishi Sumo

Mitsubishi SUMO

Subarktisk Motståndskraft handlar inte bara om tekniken i SUMO, utan också om den skandinaviska urkraften. Vi i Norden har lärt oss att leva i kyla och vintermörker, och just det har gjort oss till ett starkt och tåligt folk. Ett folk som hittar värmen i kylan. Det inspirerade oss att skapa SUMO – vår starkaste luft-luftvärmepump hittills med samma egenskaper som nordborna: tålig och uthållig.

Med SUMO får du japansk toppkvalitet för skandinaviska förhållanden. Så varför inte kliva in i värmen? Nöj dig inte med mindre än det bästa.

Made for Scandinavia

Många värmepumpar som säljs i Sverige är inte framtagna för att tåla de hårda utmaningar det skandinaviska klimatet innebär.

Med vår nya märkning Made for Scandinavia garanteras du att maskinen ingår i vårt sortiment av särskilt kvalitetstestade produkter för Skandinavien. Välkommen till tryggheten som Subarktisk Motståndskraft ger ner till -35°C!

Råstyrkan märks även i funktionerna

SUMO är den mest snillrika luft-luftvärmepump vi någonsin har byggt. Den är fullproppad med funktionalitet som höjer prestandan och förbättrar din komfort hemma.

Bland annat finns det förinställda komfortlägen så att du snabbt och enkelt kan välja rätt inställning, smutsavstötande Dual Barrier Coating som ger en hållbarare maskin och renare luft, wifi-uppkoppling, I-see sensor som lär sig var i rummet du vistas och riktar luften dit den behövs som mest.

Renare luft

SUMO levereras med vårt premiumfilter Plasma Quad Plus som förbättrar luftkvaliteten i din bostad.När luften passerar SUMO fångas mögelsporer, allergener, bakterier, damm, virus och skadliga partiklar från luftföroreningar upp i filtret.

Plasma Quad Plus är en komplett luftreningsenhet som tillsammans med SUMOs deodoriserande filter skapar en bättre inomhusmiljö för hela familjen.

3D I-See Sensor

I Mitsubishi SUMO finns en I-see sensor. Denna gör att luftvärmepumpen kan känna av om det befinner sig människor i rummet. Du kan ställa in så att temperaturen sänks när rummet är tomt och höjs igen när en människa går in.

Du kan också ställa in luftvärmepumpen på att rikta sitt luftflöde mot eller från människor och på så vis öka bekvämligheten. Vill du använda värmepumpen till att värma upp mer än ett rum i huset, bör du dock låta bli att använda den här funktionen.

Intresseanmälan för Mitsubishi SUMO

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.