Frånlufts­värmepump Stockholm

Ökad ventilation och minskad risk
för både mögel och fukt.

Kontakta oss redan idagsänk dina kostnader.

Frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumpen använder värmen från luften i husets ventilationssystem. Värmen som släpps ut genom ventilationen i ditt hus återanvänds då, sedan ansluts den till värmesystemet och/eller för att värma upp varmvattnet.

Frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumpen använder värmen från luften i husets ventilationssystem. Värmen
som släpps ut genom ventilationen i ditt hus återanvänds då, sedan ansluts den till
värmesystemet och/eller för att värma upp varmvattnet.

För att använda sig av frånluftsvärmepump behöver huset vara ventilerat med ett fläktsystem (alltså inte med självdrag). Med hjälp av frånluftsvärmepump ökar ventilationen i huset vilket gör att risken för mögel eller fukt minskas enormt.

Service & garantier

EKTV Värmeteknik utför service på alla slags frånluftsvärmepumpar i hela Stockholm. Vi gör så att din värmepumpsanläggning mår bra!

Nibes trygghetsförsäkring gäller i 6 år från installationsdatum och kan därefter förlängas årsvis upp till 18 år för bergvärme- och frånluftsvärmepumpar och upp till 16 år för luft/luft- och luft/vatten-värmepumpar.

Intresseanmälan för Frånluftsvärmepump

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en värmepump! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Frånluftsvärmepump - Vi tar ett helhetsansvar

Vi på EKVT Värmeteknik tar alltid ett helhetsansvar för installationen av din frånluftsvärmepump. Givetvis hjälper vi även till att räkna ut ROT-avdrag samt att planlägga en framtida besparing av din uppvärmningskostnad. Vi utför också service av din befintliga frånluftsvärmepump.

Tveka inte att kontakta oss för frånluftsvärmepump i Stockholm!