Bergvärmepump stockholm

Installation av bergvärme är en bra investering
för både plånboken och miljön.

Kontakta oss redan idagsänk dina kostnader.

Bergvärme Stockholm

Bergvärmepumpen är en värmepump som hämtar värmen från berggrunden. Fördelarna med den här typen av värmepump är att den är driftsäker, har en lång livslängd samt att effektiviteten är väldigt stabil eftersom berggrunden håller en jämn temperatur under hela året.

Vi installerar bergvärmepumpar i Stockholm med omnejd

Att välja bergvärme som uppvärmningskälla till sin bostad medför många fördelar, både miljömässiga men även stora ekonomiska fördelar. Tekniken som används för att producera bergvärme är återanvändning av solenergi som har lagrats i mark, sjö, grundvatten eller berg.

Många tänker att det är en stor investering och ibland kan funderingar dyka upp om hur lönsamt det är i jämförelse med hur länge du planerar att bo kvar. Svaret är att det lönar sig nästan alltid. Värdet på din fastighet ökar samtidigt som uppvärmningskostnaden ofta minskar med ända upp till 70%.

För att göra en kalkyl på din besparing så kommer vi gärna till dig och ser över hur mycket just du kan spara genom att installera bergvärme.

Läs mer på sidan kostnadsfri värmepumpsrådgivning.

Våra värmepumpar fungerar bra i vårt kalla nordiska klimat med låga temperaturer, vilket man ska tänka på inför valet, då alla marknadens värmepumpar inte gör det. Har man otur kan det bli en dålig investering även om värmepumpen var billig i inköp. Du har även nytta av en värmepump under sommaren, då den i stället kan fungera som en härlig AC.

Hur mycket kan du spara med en bergvärmepump?

En installation av bergvärme är en väl gjord investering för både plånboken och miljön.

Husvärdet ökar

Statistik över sålda fastigheter i Sverige via mäklarsamfundet, visar att bergvärmepump är det uppvärmningsalternativ som påverkar köpintresset mest positivt. Minst intressant i köparens ögon är direktverkande el och oljeeldning. Med andra ord tjänar du pengar på bergvärmepumpen redan från dag ett, då efterfrågan på fastigheter med bergvärmepump är som störst.

Betalar sig själv över tid

Bergvärme är en långsiktig investering. Det är vanligt att räkna med att återbetalningstiden för en bergvärmepump i Stockholm ligger på mellan 5 – 10 år. Fråga dig själv hur många andra system som betalar av sig självt under en livstid? Vi har ett mycket förmånligt finansieringsalternativ med 0:- kontant och 24 månader räntefritt! 

Besparing redan från första dagen

Även om du behöver ta ett lån för att ha råd med att investera i en bergvärmepump, sparar du ändå pengar från första dagen. Din besparing är normalt högre per månad än vad både amortering och räntor för lånet är tillsammans.

Du kan känna dig trygg

Vi tar alltid ett helhetsansvar för installationen av din bergvärmepump. Vi ser till att din värmepump fungerar klanderfritt innan vi betraktar arbetet som slutfört, och utför även service av din bergvärmepump vid behov.

Med vår mångåriga erfarenhet kan vi garantera att du blir en nöjd kund.

Tveka inte att kontakta oss för en bergvärmepumpsinstallation om du bor i Stockholm med omnejd!

 

 

Intresseanmälan för Bergvärmepump

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en värmepump! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Din installatör av Bergvärmepumpar i Stockholm

Vi på EKVT Värmeteknik tar alltid ett helhetsansvar för installationen av din bergvärmepump. Givetvis hjälper vi även till att räkna ut ROT-avdrag samt att planlägga en framtida besparing av din uppvärmningskostnad. Vi utför också service av din befintliga bergvärme.

Tveka inte att kontakta oss för bergvärme i Stockholm!