Kontakta oss gärna redan idag för att se hur du kan sänka dina kostnader!

RING OSS PÅ 08-560 466 00

Installation av bergvärme betalar sig själv inom en snar framtid

Efter ett fåtal år har du normalt sätt fått tillbaka din investering i bergvärmepumpen. Därefter blir de sänkta kostnaderna ren vinst. Att installera en bergvärmepump kommer över tid att betala tillbaka hela din investering. Det du kanske undrar över, brukar vara hur lång tid det faktiskt tar att få tillbaka din investering. I dessa fall brukar vi rekommendera att du bokar ett kostnadsfritt besök för energirådgivning eller alternativt att du använder dig av vår bergvärmepumpskalkylator där du enkelt kan beräkna effekten av din investering.

Besparing av din bergvärmepump från första dagen

Samma dag som bergvärmepumpen installerats och levererar bergvärme till din fastighet, så har du sparat dina första kronor.
Ett väldigt övertygande exempel på varför du bör skaffa en bergvärmepump är att även om du t ex tar ett banklån för att betala investeringen så blir den totala kostnaden för drift + ränta + amortering lägre, än den driftkostnad du haft tidigare. Så dina besparingar kommer bara öka med tiden, tills du har nått maximal besparing då lånet är avbetalat.