Intresserad av

Daikin Altherma 3 GEO – 8kW Silver?

Kontakta oss!

Daikin Altherma 3 GEO – 8kW Silver Bergvärmepump

Daikin Altherma 3 GEO – 8kW Silver

Tystgående Daikin Altherma 3 GEO är enkel för återförsäljaren att installera och ger en jämn inomhustemperatur dygnet runt, året om. Hemligheten bakom är bland annat en energieffektiv konstruktion med en patenterad swingkompressor som ger gott om både värme och kyla efter behov. Allt till låga driftskostnader.

Med sitt breda effektområde på 0,85–9,6 kw passar Daikin Altherma 3 GEO de flesta hus. En fördel är också att kunder på utbytesmarknaden oftast slipper borra på nytt tack vare köldbärarövervakning. Styrning och övervakning sköts enkelt via en praktisk app.

Tyst drift

Komfortabelt klimat i all ära, men hur kul är det när det kommer oväsen på köpet? Med vår nya bergvärmepump slipper du bekymra dig för det. Tack vare ett flertal smarta funktioner har den ett så lågt ljudtryck som ner till 23 dBA, vilket är en fantastisk siffra.

Med Daikin Altherma 3 GEO kan du alltså avnjuta ett perfekt inomhusklimat utan att det stör husfriden.

Renovering och nybyggnation

Lämplig för renoveringar tack vare den höga vattentemperaturen på 65 °C vid utmatning. Enheten passar med enrörssystem.

Lämplig för nybyggnation då Daikin Altherma 3 GEO klarar kraven för BBR.

Sveriges första bergvärmepump med aktiv luftkonditionering.

För att möta det ökande behovet av kyla som klimatförändringarna för med sig är aktiv luftkonditionering inbyggd som standard. Det betyder att du har upp till 12 kW kapacitet att kyla ett större hus även när det är riktigt hett ute. För att få tillgång till härlig svalka behöver du bara ansluta en fläktkonvektor. Daikin Altherma 3 GEO passar perfekt även vid utbyte av befintlig bergvärme, särskilt för grunda borrhål.

Intresseanmälan för Daikin Altherma 3 GEO – 8kW Silver

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera bergvärme i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.