Installation av luftvärmepump

Med över 20 år i branschen kan du känna dig trygg!

Snygg & professionell installationtill ett bra pris!

Installation av luftvärmepumpar i Stockholm med omnejd

Vi på EKVT installerar luftvärmepumpar samt ger service på olika typer av värmepumpar, bergvärmepumpar, vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Vi har egna erfarna installatörer och kan genomföra alla typer av installationer.

Främst jobbar vi med dessa ledande märken av värmepumpar: Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Toshiba, IVT och Nibe.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Installation av värmepump med eller utan rotavdrag

På EKVT erbjuder vi installation av din värmepump med eller utan rotavdrag. Är du berättigad till rotavdrag är det möjligt att sänka arbetskostnaden med upp till 30 % .

Vi hjälper gärna till med att få igenom ditt rotavdrag hos skatteverket. Vill du veta mer om vad som gäller kring rotavdrag vid installation av värmepump kan du läsa mer om det här.

Kostnad för installation av luftvärmepump

Faktorer som har betydelse för priset är vilken värmepump du väljer samt hur förutsättningarna ser ut i ditt hus. Vi på EKVT erbjuder fasta priser på installation av värmepumpar så kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till!

Vi hjälper dig gärna med installationen av din värmepump i hela Storstockholmsområdet

Vi tar även emot offertförfrågningar för större projekt utanför Stockholmsområdet. När vi installerar samtliga värmepumpar hjälper vi också till med tips om placering och lämnar rekommendationer. När du väl fått din värmepump installerad så kom ihåg att också utföra en regelbunden service av din värmepump för att den ska vara effektiv och ha optimal prestanda under dess livslängd.

Vi på EKVT Värmeteknik har gedigen erfarenhet och kunskap om installation av luftvärmepumpar i Stockholm och inget uppdrag är för litet eller stort. Välkommen att kontakta oss!