Service av värmepumpar

Låt oss utföra en bra service
på din värmepump!

Service, på alla slags värmepumpari hela Stockholm.

Behåll din värmepumps låga förbrukning

Med regelbunden service av din värmepump får du en värmepump som håller längre och ger bättre effekt. På så sätt ökar du den totala besparingen från värmepumpen.

Vi har kunniga servicetekniker som är experter på just värmepumpar. De har koll på vad de ska kontrollera, vad som behöver rengöras och självklart hur din värmepump bör fungera

Servicetekniker hos oss utgår från Stockholm och har möjlighet att hjälpa dig i hela Storstockholmsområdet.

Ange gärna önskad tid för service eller ställ en fråga i formuläret här intill.

 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Fördelar med värmepumpsservice

Efter en installation av värmepump minskar effekten med tiden. Genom att utföra regelbunden service av luftvärmepumpen går det att återigen få ut samma effekt som om den vore ny. Dessutom kan minimalt slitage säkerställas. Din värmepump kommer att hålla längre och du kan slippa onödiga och dyra utgifter för olika reparationer.

Ökar tryggheten

Genom att utföra service på din luftvärmepump kan du vara säker på att pumpen fungerar som den ska. Detta kan förebygga exempelvis mögelbildning i pumpen och även eliminera risker för brand som kan bildas i en smutsig värmepump.

Försäkringen täcker inte en dåligt servad pump

Om din värmepump inte sköts som den ska, brukar det kunna bli svårt att få ersättning på försäkringen. Har det exempelvis uppstått en brand i en värmepump på grund av att underhåll inte har skett enligt manualen, är det risk att försäkringsbolaget inte vill ersätta den.

Värmepumpar, precis som andra maskiner behöver service

Även om underhållet av en värmepump är enkelt och minimalt, är det viktigt med omfattande service av luftvärmepumpar med jämna mellanrum. Precis som andra maskiner behöver också värmepumpar ett visst underhåll. De är avancerade maskiner och för att de ska kunna hålla optimal effekt samt hålla så länge som möjligt behövs regelbunden service av din värmepump.