vÀrmepumpservice

Med vÀrmepumpservice
behÄller du effekten!

Service av vĂ€rmepumpar – i hela Stockholm.

BehÄll din vÀrmepumps lÄga förbrukning

Med regelbunden service av din vÀrmepump fÄr du en maskin som hÄller lÀngre och ger bÀttre effekt. PÄ sÄ sÀtt ökar du den totala besparingen.

Vi har kunniga servicetekniker som Àr experter pÄ just vÀrmepumpar. De har koll pÄ vad de ska kontrollera, vad som behöver rengöras och sjÀlvklart hur din pump bör fungera

Servicetekniker hos oss utgÄr frÄn Stockholm och har möjlighet att hjÀlpa dig i hela StorstockholmsomrÄdet.

Ange gÀrna önskad tid för service eller stÀll en frÄga i formulÀret.

Denna webbplats Àr skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och AnvÀndarvillkor gÀller.

VĂ€rmepumpservice - Sammanfattat

Fördelar med vÀrmepumpsservice

Efter installation av en vÀrmepump minskar effekten med tiden. Genom att utföra regelbunden vÀrmepumpservice gÄr det att Äterigen fÄ ut samma effekt som om den vore ny. Dessutom kan minimalt slitage sÀkerstÀllas. Din pump kommer att hÄlla lÀngre och du kan slippa onödiga och dyra utgifter för olika reparationer.

Ökar tryggheten

Genom att hÄlla en god servicenivÄ kan du vara sÀker pÄ att pumpen fungerar som den ska. Detta kan förebygga exempelvis mögelbildning i pumpen och Àven eliminera risker för brand som kan bildas i ett smutsigt system.

FörsÀkringen tÀcker inte en dÄligt servad pump

Om din pump inte sköts som den ska, brukar det kunna bli svÄrt att fÄ ersÀttning pÄ försÀkringen. Har det exempelvis uppstÄtt en brand i en maskinen pÄ grund av att underhÄll inte har skett enligt manualen, Àr det risk att försÀkringsbolaget inte vill ersÀtta den.

VÀrmepumpar, precis som andra maskiner behöver service

Det Àr viktigt med omfattande vÀrmepumpservice med jÀmna mellanrum. Precis som andra maskiner behöver ocksÄ vÀrmepumpar ett visst underhÄll. De Àr avancerade maskiner och för att de ska kunna hÄlla optimal effekt samt hÄlla sÄ lÀnge som möjligt behövs regelbunden service.