PÅGÅENDE KAMPANJ:
Frånluftsvärmepump Nibe F370!

KAMPANJ!

Nibe F370 - kampanjpris 39.495kr

NIBE F370 är en frånluftsvärmepump med inbyggd likströmsfläkt och varmvattenberedare som är försedd med korrosionsskydd av koppar. Som tillsats finns en inbyggd elpatron.

Energi återvinns ur ventilationsluften och tillförs värmepumpen, vilket därmed väsentligt reducerar energikostnaderna. Enheten ventilerar huset, levererar värme och bereder tappvarmvatten. NIBE F370 är avsedd för lågtemperaturdimensionerad radiatorkrets och/eller golvvärme.

NIBE F370 är dockningsbar till andra värmekällor som t.ex. fjärrvärme.

Ja, jag vill veta mer om kampanjen på Nibe F370 för 39.495:-

Kontakta oss för mer information om frånluftsvärmepumpen Nibe F370.

Vi kommer gärna ut på en kostnadsfri rådgivning utan att du behöver känna något köptvång! Fyll gärna i vilka tider det passar dig för ett besök med rådgivning.

Välkommen!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Utvecklad för din komfort

En 2-områdes ”intelligent eye” använder sensorer för att registrera och rikta om luftflödet från personer som befinner sig i rummet. Systemet växlar automatiskt om till energisparläge när det känner av att rummet är tomt.

Ett rent och hälsosamt klimat

Daikin Emuras sofistikerade luftreningsfilter med titanapatit avlägsnar luftburna dammpartiklar, lukter, bakterier, virus och mikrober. Det unika silver allergenborttagnings- och luftreningsfiltret samlar in 99% av alla allergener som pollen dammkvalster.

För ett rum eller fler

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.