PÅGÅENDE VÄRMEPUMPSKAMPANJER
Passa på att ta del av våra erbjudanden!

Ja, jag vill veta mer om pågående kampanjer!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
KAMPANJ!

Luft/luft

Daikin Solo R20 - 15.900kr

13.800kr efter rotavdrag

Standardinstallation ingår. (Ordinarie pris 18.000 innan rot).

En tyst och effektiv luftvärmepump. Perfekt för upp till 60m2. Perfekt för t ex ovanvåningen, sovrummet, gillestugan, garaget eller Attefalls-huset.

När du väljer Daikins R-serie får du komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll året runt. Daikins avancerade energibesparande teknik ger hög årstidsrelaterad verkningsgrad för kyla (upp till A++ beroende på modell).

Årstidsrelaterad verkningsgrad är ett nytt sätt att klassificera luftkonditioneringsenheter baserat på deras energieffektivitet under ett helt år.

Daikins R-serie är energieffektiv och bra för miljön tack vare att den använder den senaste generationens köldmedium – R32.

KAMPANJ!

Luft/luft

Toshiba Seiya Nordic - 15.900kr

13.800kr efter rotavdrag

Standardinstallation ingår. (Ordinarie pris 18.000 innan rot).

Toshiba Seiya Nordic är den eleganta lilla luftvärmepumpen som antingen sprider skön värme eller svalkande kyla. Tyst och effektiv. Perfekt för upp till 60m2. Perfekt för t ex ovanvåningen, sovrummet, gillestugan, garaget eller Attefalls-huset.

Seiya Nordic är nu uppgraderad för nordiskt klimat och klarar att producera behaglig värme även när utomhustemperaturen faller till -20°C.

Med sin kompakta och smakfulla design passar Seiya Nordic perfekt som både värmekälla och luftkonditionering. Luftspridningen har swing-funktion och 12 fasta lägen, samtidigt som du kan välja mellan 5 olika fläkthastigheter. Enheten går även att använda som avfuktare, vid behov.

KAMPANJ!

Luft/vatten

Daikin Altherma 3 - med 180L varmvattenberedare - 98.000kr

89.900kr efter rotavdrag

Ny modern design i vitt eller gråmetallic. De nya modellerna använder sig av det nya miljövänliga och effektiva köldmediet R32 som också gör att du slipper årliga läckagekontroller.

Installationen blir mycket snygg eftersom de hydrauliska komponenterna som cirkulationspump, expansionskärl, säkerhetsventil, manometer och varmvattenberedare är integrerade i enheten.

Altherma 3 möjliggör 2-zonsstyrning eller A/C på sommaren.

KAMPANJ!

Frånluft

Nibe F370 - kampanjpris 39.900kr

Installation tillkommer. (Ordinarie pris 43.000 innan rot

NIBE F370 är en frånluftsvärmepump med inbyggd likströmsfläkt och varmvattenberedare som är försedd med korrosionsskydd av koppar. Som tillsats finns en inbyggd elpatron.

Energi återvinns ur ventilationsluften och tillförs värmepumpen, vilket därmed väsentligt reducerar energikostnaderna. Enheten ventilerar huset, levererar värme och bereder tappvarmvatten. NIBE F370 är avsedd för lågtemperaturdimensionerad radiatorkrets och/eller golvvärme.

NIBE F370 är dockningsbar till andra värmekällor som t.ex. fjärrvärme.

Skötsel

Stor vikt har lagts på utformningen av manöverpanelen för att skapa enklast tänkbara handhavande. Ett minimum av skötsel krävs. Endast kontroll av säkerhetsventiler samt rengöring av luftfilter och fläkt behöver göras. Luftfiltret ligger i en filterkassett och är mycket enkelt att rengöra.

Alla väsentliga detaljer är åtkomliga framifrån. Detta underlättar service och skötsel.

Utrustning

NIBE F370 är försedd med komplett ventilutrustning bestående av avtappnings-, påfyllnings-, vacuum-, back- och säkerhetsventil för vattenvärmardelen. Panndelen är försedd med avtappnings-, påfyllnings- samt säkerhetsventil.

Dessutom är aggregatet försett med klimatstyrd värmeautomatik med ute-, rums- och framledningstemperaturgivare, cirkulationspump, effektvakt samt expansionskärl.

Konstruktion

Styrningen av F370 sker med mikroprocessor. Detta ger ett enkelt handhavande samtidigt som värmepumpen alltid utnyttjas så effektivt som möjligt, eftersom mikroprocessorn kontinuerligt fattar beslut om bästa driftsätt. Mikroprocessorn sköter även värmeautomatik och cirkulationspump. Möjlighet att styra ytterligare en shuntautomatik finns då behov av två olika framledningstemperaturer föreligger. Displayen visar i klartext aktuella temperaturer och inställda värden.

Utformningen av ventilationsdelen ger en hög ventilationskapacitet. Fläkten som är steglöst omkopplingsbar kan dessutom enkelt forceras eller reduceras via intern klocka, manöverpanelen eller extern signal.

F370 ger hög besparing tack vare en kraftfull kompressor som med intelligent styrning arbetar med det för tillfället mest gynnsamma temperaturförhållandet.

Isoleringen består av formgjuten neopor (miljövänlig cellplast) för minimala värmeförluster.

Ytterhöljet består av vit pulverlackerad stålplåt. Frontluckan är enkelt demonterbar för bästa åtkomlighet vid installation och vid service.

F370 har max elpatroneffekt 10,25 kW. Effekten är lätt omställbar via displayen och kan effektspärras enligt krav i byggreglerna.