Intresserad av

Toshiba Haori 35?

Kontakta oss!

Toshiba Haori 35

Äntligen har du möjlighet att designa din egen luftvärmepump. Med sex olika textilfronter att välja på smälter HAORI väl in i de flesta miljöer och erbjuder många smarta funktioner som underhållsvärme och braskaminfunktion – komfort på högsta nivå! Smart val för plånbok och miljö.

Med sin nya typ av kompressor är HAORI ännu bättre anpassad för låga utomhustemperaturer och har en garanterad värmedrift ner till -25°C.

Med röststyrning, braskaminfunktion och energisnål drift har HAORI allt du kan önska dig!

Smart Styrning

Självklart är även funktionerna i HAORI anpassade för det moderna hemmet. HAORI levereras med wifi och du väljer själv om du vill styra värmepumpen med medföljande fjärrkontroll, via en app i din smartphone eller röststyra via Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

A+++ I både uppvärmning och kylning

HAORI har belönats med högsta energiklassningen A+++ för både sin vinter- och sommardrift vilket för dig innebär mindre energiåtgång – smart för miljön och smart för din plånbok.

Sex olika designs

HAORI levereras med två textilfronter (ljusgrå och mörkgrå) fler finns att köpa till för att enkelt matcha textilier, möbler, väggar eller säsong – med HAORI behöver du inte välja.

Intresseanmälan för Toshiba Haori 35

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.