Intresserad av

Daikin Multisplit R32?

Kontakta oss!

Offert på begäran

Daikin Multisplit R32

Multisplit är den perfekta lösningen för att få ett jämnare inomhusklimat. Vi har ett stort utbud av inomhus- enheter vilket gör att du kan välja fritt för att hitta alternativ som passar just dig och ditt hem. I Daikins multisplit- system är det möjligt att koppla upp till fem inomhusdelar till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Placera varje enhet där det passar dig och ditt hem bäst.

I det stora utbudet av innedelar finns allt från golv-, tak- till väggmonterade enheter i olika utföranden och färgval. Med en och samma utomhusdel kan du värma upp eller kyla ner ett helt hus. Välj om du vill ha ett svalt och behagligt sovrum eller ett varmt och mysigt vardagsrum.

Utedelarna har kapacitet från 4-5kW upp till 12Kw och täcker alla behov.

Upp till fem inomhusenheter kan anslutas till en utomhusenhet

  • Varje inomhusenhet kan styras separat inom samma driftläge (kyla/värme)
  • Välj mellan ett stort utbud av vägg-, undertak-, och golvmonterade inomhusenheter
  • Använd särskilt utformade inomhusenheter med låg kapacitet framtagna för små rum eller ytor
  • Planerar du att komplettera med en extra inomhusenhet vid ett senare tillfälle? Det är inga problem om du väljer Daikin Multisplit

Frisk & hälsosam luft

Alla våra luftvärmepumpar är utrustade med filter som renar luften. Vissa modeller har tagit luftreningen till en
ny nivå och har inbyggd luftrenare med Flash Streamer-teknik*. Det luftrenande filtret tar bort luftburna dam- mpartiklar för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft. Solo R och Stylish R har ett titanapatitfilter som bryter ner besvärande lukt från exempel tobak och husdjur.

Stylish R, Emura 3 R och Caldo ll R har Flash Streamer som standard. Flash Streamer bryter ner allergener så som pollen och svampallergener samtidigt som den tar bort besvärande lukter. Detta resulterar i en renare luft och bättre luftkvalitet.

Emura 3 R och Caldo ll R har ett titanapatit- och ett silverallergenfilter. Silverallergenfiltret fångar upp allergener så som pollen för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft.

Framtidssäkrat!

Daikins multisplitsystem använder det nya effektiva och miljövänliga köldmediet R-32. Miljöpåverkan är upp till 80% lägre med köldmedium R-32 jämfört med R410A då GWP värdet endast är 675.

Intresseanmälan för Daikin Multisplit R32

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.