Intresserad av

Toshiba Seiya Nordic?

Kontakta oss!

KAMPANJ!

Toshiba Seiya Nordic

JUST NU KAMPANJ!
17.000kr  / 14.900kr efter rot
(ordinarie pris 20.000kr innan rot) Standardinstallation ingår.

Toshiba Seiya Nordic är den eleganta lilla luftvärmepumpen som antingen sprider skön värme eller svalkande kyla. Tyst och effektiv. Perfekt för upp till 60m2. Perfekt för t ex ovanvåningen, sovrummet, gillestugan, garaget eller Attefalls-huset.

Seiya Nordic är nu uppgraderad för nordiskt klimat och klarar att producera behaglig värme även när utomhustemperaturen faller till -20°C.

Med sin kompakta och smakfulla design passar Seiya Nordic perfekt som både värmekälla och luftkonditionering. Luftspridningen har swing-funktion och 12 fasta lägen, samtidigt som du kan välja mellan 5 olika fläkthastigheter. Enheten går även att använda som avfuktare, vid behov.

50 års erfarenhet

Med 50 års erfarenhet av precision och kvalitet, tillverkar och utvecklar Toshiba produkter som möter dagens hårda krav på design och hållbarhet. Med ett enkelt tryck kan du dimma eller släcka ner ljuset i kontrollpanelen för natten.

Behaglig tystnad

Tyst inomhusenhet – från 21 dB(A) och med fjärrkontrollen kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen.

Hjälper dig att spara pengar

Värmepumpen styrs enkelt via fjärrkontrollen eller via mobilen ifall du lägger till en Toshiba wifi-modul. Från fjärrkontrollen kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen.

Intresseanmälan för Toshiba Seiya Nordic

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.