Intresserad av

Daikin Emura 3 R?

Kontakta oss!

Daikin Emura 3 R Luftvärmepump

Daikin Emura 3 R

Din Daikin Emura 3 R luft/luft värmepump för kyla och värme innehåller en väggmonterad inomhusenhet, fjärrkontroll och utomhusenhet. Varje enskild del följer Daikins designfilosofi.

Ultimat komfort, designad med högsta kvalitet i åtanke… Med nya
Daikin Emura 3 R sätter Daikin återigen riktmärket för luftkonditionering för bostäder. Dess design talar för sig själv: Daikin Emura 3 R stimulerar ögat och har stort fokus på komfort och användarupplevelse för att förbättra ditt välbefinnande i hemmet.

När du väljer Daikin technology kan du lita på komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll, året runt.

Tredje generationens Daikin Emura

Med mer än ett sekels erfarenhet inom luftkonditionerings- och klimatkontrollösningar sammanför Daikin det bästa inom design och teknologi för att hjälpa dig att erhålla ditt perfekta inomhusklimat.

Daikin Emura 3 R är resultatet av en pågående forskning och utveckling av att skapa enastående luftkonditioneringslösningar för interiörer i Europa. Den första designen släpptes 2010, den andra 2014 – och den väggmonterade luftkonditioneringen omdefinierade närvaron av ett klimatstyrsystem i inredningsdesign.

Denna tredje generationens Daikin Emura 3 R har en anmärkningsvärd design med mjuka skugglinjer, ytterligare smarta funktioner och förbättrad användarupplevelse – vilket gör den ännu mer relevant för europeisk arkitektonisk estetik, tekniska standarder och användarkrav.

3 monokroma färger

Silver, matt vit och matt svart, det här är de tre monokroma färgerna som Daikin Emura 3 R är tillgänglig. Fjärrkontrollens frontpanel matchar inomhusenhetens färger – höljet är antracitgrått för att skapa en flytande effekt. Utomhusenheten kommer i elfenbensvit.

Optimerad luftfördelning

Det innebär att rummet bara behöver kylas eller värmas när du verkligen befinner dig där. Smart teknik gör
att Daikin Emura 3 R kan (om)rikta luftflödet för bättre temperaturfördelning i hela rummet.

Dynamiskt luftflödesmönster

Daikin Emura 3 R använder en intelligent termisk sensor för att känna av rummets temperatur. När aktuell rumstemperatur har bestämts distribuerar den intelligenta termiska sensorn luften jämnt genom rummet innan den växlar till ett luftflödesmönster som styr varm och sval luft till de områden som behöver det.

Tyst drift!

Njuter du av lugnet och tystnaden hemma? Daikin Emura 3 R är så tyst att du nästan glömmer att den är där. En specialdesignad fläkt optimerar luftflödet för höga prestandanivåer vid låga ljudnivåer, vilket gör Daikin Emura 3 R praktiskt taget ohörbar i driftläge.

Intresseanmälan för Daikin Emura 3 R

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.