Intresserad av

Toshiba Shorai R32?

Kontakta oss!

Värmepump

Toshiba Shorai R32

SHORAI är en elegant värmepump med hög finish. Med en bredd på 798 mm är SHORAI en av de mest kompakta värmepumparna på marknaden. De mjuka rundade hörnen ger enheten en unik design och ett kompakt utseende. Exklusiv driftsindikering och LED belysning som kan dimmas eller stängas av helt.

Toshibas högeffektiva inverterteknik gör SHORAI till en mycket slitstark värmepump som tillåter kontinuerlig reglering av värme och kyla.

Ny i Nordic-serien

Toshiba introducerar en ny värmepump i Nordic-serien, SHORAI. Denna eleganta värmepump erbjuder maximal komfort ned till -25°C. Garanterat varmt oavsett väder. Toshibas unika funktion med forcerad avfrostning gör värmepumpen optimal även i de tuffaste klimaten.

SHORAI är energieffektiv och har energiklass A++/A++ i både värme och kyla, kombinerat med SCOP på 4,60. SHORAI finns i två storlekar, är utvecklad i Japan, och har Toshibas Inverterteknik samt Toshibas Twin Rotary kompressor för bästa prestanda.

Braskaminsfunktion

Toshibas unika braskaminsfunktion (fireplace mode), ger möjlighet att sprida värmen från den öppna spisen eller andra värmekällor. Fläkten i inomhusdelen fortsätter att blåsa på låg eller förvald hastighet även då kompressorn är avstängd (medför minimal energiåtgång).

SHORAI är mycket tystgående. Inomhusdelen är extremt tyst, 25 dB(A), vid låg hastighet. Via fjärrkontrollen kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen med ytterligare 4 dB(A) – perfekt i ljudkänsligt bostadsområde.

Toshibas högeffektiva inverterteknik gör SHORAI till en mycket slitstark värmepump som tillåter kontinuerlig reglering av värme och kyla.

Innovativ och effektiv

För din maximala komfort finns Wifi-funktioner (tillbehör) som gör din vardag enklare. SHORAI kan kontrolleras var som helst och när som helst, vilket gör det till en naturlig del av din uppkopplade värld.

Efter ett eventuellt strömavbrott startar SHORAI automatiskt igen. LED-lampor på inomhusdelens framsida visar dig vilka driftslägen som är aktiva.

Funktionen veckotimer tillåter programmering av upp till 4 inställningar/dygn och 7 program/vecka. Inställningar som kan göras är: AV/PÅ, temperatur, driftläge och fläkthastighet.

I linje med Toshibas miljöpolicy använder SHORAI köldmedium R32 med låg uppvärmningspotential (GWP-värde). Detta bidrar till att minska växthuspåverkan avsevärt. Med Toshibas eco-designkrav att minska indirekta utsläpp, minskas miljöpåverkan under hela produktens livscykel. SHORAI uppfyller kraven i europeisk miljönorm och är Eurovent-certifierad.

Intresseanmälan för Toshiba Shorai R32

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.