Intresserad av

Daikin Origo II XRH?

Kontakta oss!

Daikin Origo II XRH

Golvmodellen Origo II XRH kombinerar kraftfull prestanda, hög energieffektivitet och stilren design. Enheten har energiklass A++ vid värme och A+++ vid kyla, vilket innebär att den levererar en behaglig inomhustemperatur på ett energieffektivt sätt.

Tack vare att produkten har luftutblås i både över- och nederdel får du en jämnare värmespridning i huset och varma golv på köpet. Självklart använder Origo II XRH det miljövänliga och framtidssäkrade köldmediet R-32. Origo II XRH har en kapacitet på upp till 6,2 kW.

Diskret luftvärmepump

Origo II XRH är framtagen för högsta verkningsgrad och komfort. Designen är tidlös och passar in i alla miljöer. Dessutom är Origo ll XRH praktiskt taget ljud- lös.

Ljudnivån är på 20 dBA, vilket är tystare än en viskning. Wifi ingår som standard.

Jämnare värme i huset!

Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen endast avfrostar när det behövs. Även vid så kalla tempera- turer som -25 °C kan maskinen, under rätt förutsättningar, jobba mer än 10 timmar mellan avfrostningarna.

I utedelen använder sig Daikin av den senaste generationen av 3-lagers frihängande värmeväxlare. Den stora fördelen är att det inte behövs någon strömslukande värmekabel för avisning eller extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för luft/luftvärmepumpar, oavsett märke, är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst.

Daikin har korrosionskyddade värmeväxlare sedan många år.

Supertyst med WiFi som standard

Origo II XRH är framtagen för högsta verkningsgrad och komfort. Designen är tidlös och passar in i alla miljöer. Wifi ingår som standard.

Driftläget Heat+ sänker luftflödet och höjer tempera- turen på enhetens utblåsluft. Effekten blir som strålningsvärme från enheten under 30 minuter. Ut- blåstemperaturen ökar till 55°C och fläkthastigheten kommer att sänkas, vilket leder till att enheten blir så gott som ljudlös. Efter 30 minuter återgår maskinen till den tidigare inställningen.

Origo II XRH värmer smidigt upp dina kalla golv. Tack vare att enheten har utblås i både över- och nederdel får du jämnare värme i huset och varma golv på köpet.

Intresseanmälan för Daikin Origo II XRH

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.