Intresserad av

Daikin Stylish R?

Kontakta oss!

Daikin Stylish R Luftvärmepump

Daikin Stylish R

Stylish kombinerar utmärkt design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhusområden. Med ett mått på endast 189 mm är Stylish den tunnaste enheten på marknaden inom designsegmentet för väggmonterade enheter.

Den använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

Good Design Award 2017

Stylish tilldelades Good Design Award för sitt innovativa utseende och sin funktionella förmåga. Priset berömmer Stylish för dess förmåga att uppnå nya nivåer när det gäller komfort och energieffektivitet inom VVS-branschen.

Intelligent och effektiv design

  • Smarta sensorer optimerar prestandan
  • Coanda-effekt optimerar rumstemperaturfördelningen
  • Förbättrad fläkt erbjuder hög effektivitet med låga ljudnivåer
  • Avancerad teknologi uppnår högre komfort och energieffektivitet

Tyst drift

Stylish använder en nydesignad fläkt för att optimera luftflödet för högre energieffektivitet med låga ljudnivåer. För att uppnå högre energieffektivitet designade Daikin en ny fläkt som fungerar effektivt med Stylish kompakta mått.

Tillsammans uppnår fläkten och värmeväxlaren energiprestanda i toppklass och fungerar med en ljudnivå som praktiskt taget är ohörbar för personerna som befinner sig i rummet.

16 års trygghet

Våra luft/luftvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin Stylish R

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.