Intresserad av

Mitsubishi HERO?

Kontakta oss!

Mitsubishi Hero

Mitsubishi HERO

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver.

HERO har en hög energieffektivitet vilket gör att du får lägre uppvärmningskostnader. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme.

Ett öga för detaljer

Med sin I-SEE Sensor lämnar HERO inga ytor kalla. Den smarta funktionen anpassar sig efter var du befinner dig i rummet. Du kan enkelt styra luftflödet i rummet oavsett om du väljer att värma eller kyla.

När ingen är i rummet kan HERO höja eller sänka temperaturen två grader beroende på driftläget. En liten justering för stunden som sparar både energi och ekonomi i längden.

Fokus på dig!

HERO läser av utrymmet och memorerar alla rörelser och temperaturer som finns i rummet. Istället vet HERO var i rummet du vistas mest och sprider värmen eller kylan där den behövs som mest.

HERO är även så smart att den stänger av sig själv om du glömmer att göra det en varm sommardag.

Högdimensionerad effekt

En av de viktigaste egenskaperna är den dimensionerade effekten (P-design) där ett högt värde innebär att värmepumpen kan värma en stor yta. SCOP och dimensionerad effekt är det du ska titta på vid val av värmepump.

Även om din värmepump har ett högt SCOP så krävs det en dimensionerad effekt lämplig för din bostad för att ditt hus ska få den värme och besparing du vill ha. HERO har en hög dimensionerad effekt och är därför ett riktigt kraftpaket.

Intresseanmälan för Mitsubishi HERO

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.