Intresserad av

Toshiba Shorai Edge?

Kontakta oss!

Toshiba Shorai Edge

Toshiba Shorai Edge

SHORAI Edge har tillverkats för att ge optimal komfort med A+++ vilket leder till stor energibesparing. Energiklass A+++ i värmning och A++ i kylning. SHORAI Edge finns i storlekarna 25 och 35. Båda minskar din energiförbrukning och ger optimal prestanda.

SHORAI Edge har flera funktioner för komfort under de tuffaste förhållanden. Dess effektivitet året runt kommer att hålla dig varm även när utomhustemperaturen faller ner till -25°C!

Absolut tystnad

Toshiba är ständigt innovativa för att garantera produkter i linje med användarnas förväntningar. För att minska ljudnivån och förbättra komforten är SHORAI Edge försedd med funktionen tyst drift för att reducera ljudnivån på utomhusenheten. Med denna funktion minskar även ljudnivån från inomhusenhet för att ge dig en god natts sömn.

Toshibas innovativa inverterteknologi

Toshibas innovativa rotationskompressorteknik kombinerar perfekt prestanda med hög tillförlitlighet. Minimerar fluktuationer för att säkerställa en konstant avgiven temperatur med hög effektivitet och låg ljudnivå.

Toshibas inverterteknologi tillåter SHORAI Edge att reglera värme- och kylkapaciteten genom att kom- pressorns hastighet justeras.

Toshibas miljöpolicy

I linje med Toshibas miljöpolicy använder SHORAI EDGE köldmedium R32 med låg uppvärmningspotential (GWP-värde). Detta bidrar till att minska växthus- påverkan avsevärt. Med Toshibas eco-designkrav att minska indirekta utsläpp, minskas miljöpåverkan under hela produktens livscykel. SHORAI EDGE uppfyller kraven i europeisk miljönorm.

Intresseanmälan för Toshiba Shorai Edge

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.