Intresserad av

Toshiba Daiseikai 9?

Kontakta oss!

Värmepump

Toshiba Daiseikai 9

Den eleganta designen med högkvalitativ blank finish kompletterar det moderna hemmet. Inomhusdelen är kompakt med rundade hörn vilket gör att den uppfattas som mindre. DAISEIKAI 9 har diskreta färgade lysdioder som kan dimmas eller stängas helt.

DAISEIKAI 9 är utrustad med Toshibas plasma luftreningsteknik för att skapa en ren och hälsosam miljö. Funktionen använder flera filtreringsstadier för att rena luften från partiklar och lukter. Den aktiva luftrenaren startas genom ett tryck på fjärrkontrollen.

Extremt tyst drift

Inomhusdelen är extremt tyst, 20 dB(A), vid låg fläkthastighet. DAISEIKAI 9 erbjuder även en av marknadens tystaste utomhusdelar. Inte nog med det, via fjärrkontrollen (tyst drift) kan du sänka ljudnivån på utomhusenheten med ytterligare 4 dB(A).

Toshibas funktion för ljudreducering av utomhusdelen med 4dB(A) är lämplig att använda nattetid om du bor i ljudkänsligt område.

Testad i skandinavien

DAISEIKAI 9 är testad i Skandinavien för att säkerställa att den uppfyller dina behov. När utomhustemperaturen faller, reagerar DAISEIKAI 9 snabbt och värmer upp huset. Med 3D luftflödet kan du uppnå maximal komfort, välj mellan 6 olika positioner av luftspridning.

Toshibas unika braskaminsfunktion (fireplace), ger möjlighet att sprida värmen från den öppna spisen eller andra värmekällor. Fläkten i inomhusdelen fortsätter att blåsa på låg eller förvald hastighet även om kompressorn är avstängd.

Innovativ och effektiv

Pålitlig, energibesparande, miljövänlig… Starka värderingar som genomsyrar allt Toshiba gör. I över 50 år har Toshiba erbjudit sina kunder högsta precision av japansk kvalitet. DAISEIKAI 9 kan tack vare Toshibas Inverterteknologi reglera värme och kyla efter ditt behov.

I kombination med Toshibas exklusiva Twin Rotary kompressor garanteras optimal prestanda och tillförlitlighet.

Intresseanmälan för Toshiba Daiseikai 9

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.