Intresserad av

Panasonic NZ25VKE?

Kontakta oss!

värmepump

Panasonic NZ25VKE

Panasonic NZ-serien nu i en uppdaterad version med snygg design och tillförlitlighet året runt. Panasonic NZ Etherea är kraftfulla och pålitliga luftvärmepumpar som är speciellt anpassade för det nordiska klimatet.

Förutom att leverera effektiv kyla och värme kommer Panasonics NZ luftvärmepump med inbyggt WiFi för enkel uppkoppling till internet, trådlös fjärrkontroll med LED-belysning, miljövänligt köldmedium R32, elegant design och mycket mer.

Bakgrundsbelyst Sky Controller

Med snabb åtkomst till nyckeldrift och ett slätt hölje som döljer fler alternativ blir styrning av dina inställningar enkelt och intuitivt.

Sky Controller visar sina inställningar i ett bättre ljus tack vare den nya bakgrundsbelysta skärmen. Nu kan du justera dina inställningar utan att behöva slå på lamporna. Med Sky Controllers temperaturreglering på 0,5 °C kan du njuta av en mer exakt temperaturreglering och uppleva större komfort.

En ”liten” förändring som ändrar allt

Inte alla är redo för förändringar. Faktum är att en del gör motstånd mot framtiden. Men på Panasonic kommer vi fortsätta tro på teknik som förbättrar människors liv.

Vilket är anledningen till att vi nu presenterar en ny generation av värmepumpar med R32, ett innovativt köldmedium på alla tänkbara sätt: det är lätt att installera, miljövänligt och sparar energi. Resultatet? Större välbefinnande för människorna och för planeten.

Det kommer alltid att finnas människor som motsätter sig förändring. Men vi säger: Hej då igår. Hej R32.

Minskade uppvärmningskostnad, behagligare inomhusklimat

Med steglös +8 – +15 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi. Med en luft/luft-värmepump från Panasonic kan du sänka uppvärmningskostnader och samtidigt få ett bättre inomhusklimat.

Förutom att du sparar pengar, och gör miljön en tjänst, så får du en renare inomhusluft och behaglig svalka under sommarens varmaste dagar

Intresseanmälan för Panasonic NZ25VKE

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.