Intresserad av

Panasonic HZ9RKE / AZ9RKE?

Kontakta oss!

värmepump

Panasonic HZ9RKE / AZ9RKE

Panasonic HZ9RKE som är det senaste tillskottet i Flagship-serien. Flagship är tack vare sin enastående prestanda och sin tillförlitlighet, några av nordens mest sålda värmepumpar. Panasonic HZ9RKE har en hög effektivitet som bidrar till att snabbt ge och bibehålla ett behagligt inomhusklimat även vid en utomhustemperatur på ner till -35 °C.

Med sin A+++ klassificering bidrar Panasonic HZ9RKE till en betydande sänkning av husets uppvärmningskostnader.

Panasonic HZ9RKE är utmärkt för utbyte av en äldre värmepump eller andra kostsamma värmesystem. HZ9RKE ökar energibesparingar och har bekvämare funktioner såsom internetstyrning och luftrengöringssystem.

Panasonics Econavi för extra energibesparing

Panasonic HZ9RKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig. Econavi känner av om det är soligt, mulet eller natt och anpassar sig efter förhållandena.

Till exempel om luftvärmepumpen skulle vara inställd på värme, så känner den av om det är mulet eller mörkt och ökar då effektiviteten. Skulle solen komma fram skickar den signaler om att uppvärmningen kan minska. Detta minskar då mängden energi som går åt i onödan. Econavi känner nämligen av om värmepumpen förbrukar onödigt mycket energi och minskar uppvärmningen motsvarande 1 °C. Systemet fungerar på samma sätt vid kyla som vid värme.

Panasonics luftvärmepumpar är utvecklade efter det nordiska klimatet och HZ9RKE är utvecklade för att klara en hög energieffektivisering även vid -35°C.

Rätt luftvärmepump för ditt fritidshus

Panasonic HZ9RKE-4 flagship har en funktion för underhållsvärme vilket är perfekt för fritidshus och andra ställen där man vill hålla en lägre temperatur under uppvärmningssäsongen. Den går att ställa in att hålla 8 °C alternativ 10 °C.

HZ9RKE med inverterstyrning

Inverterstyrning, eller varvtalsreglering som det också heter, innebär att när värmepumpen väl nått den önskade värmen eller kylan, justerar den automatiskt temperaturen så att den håller sig jämn.

På så sätt blir det inga stora temperaturförändringar samt att elkonsumtionen hålls ner, vilket är bra både för plånboken och miljön.

Ren inomhusluft med Panasonic

Panasonic HZ9RKE innehåller Panasonics luftreningssystem Nanoe-G som renar din inomhusluft på mögel, bakterier och virus. Med hjälp av nanoteknik får du en ren inomhusluft på en mikroskopisk nivå.

R32 är det köldmedium som ersätter R410A som kommer att fasas ut fram till 2025 på grund av miljökrav från EU. Panasonic HZ9RKE-4 flagship har R32 som köldmedium och tack vare dess bättre förmåga att flytta energi blir anläggningen mycket effektivare och hamnar i energiklass A+++.

Intresseanmälan för Panasonic HZ9RKE / AZ9RKE

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.