Intresserad av

Panasonic HZ35XKE?

Kontakta oss!

Panasonic HZ35XKE

Nya Flagship med nanoeTM X-teknik är en smart lösning – särskilt utvecklad för det tuffa nordiska klimatet och för att göra din hemmiljö renare, bekvämare och mer välkomnande.

Flagship har avancerade styrningsalternativ, klassledande prestanda, snygg design samt intelligenta funktioner och är utvecklad för att göra din hemmiljö bekvämare, renare och behagligare att vara i – även under extrema väderförhållanden.

Skydd mot kylan – när som helst och varifrån som helst. Extremt behändig komfort med Comfort Cloud-appen för att – när som helst och varifrån som helst – fjärrstyra värmepumpen och kontrollera energiförbrukningen i fritidshuset.

Avancerad smart styrning och röstassistent

Panasonic har ägnat tid och resurser åt att utveckla intelligent teknik som förbättrar upplevelsen och ger en rad fördelar. Flagship är kompatibel med Panasonics Comfort Cloud-app som är utformad för att du på ett enkelt sätt, via din smarta enhet, ska kunna hantera alla systemfunktioner.

Aerowings 2.0 introduceras i Flagship-sortimentet

Panasonics Aerowings-teknik är två oberoende flexibla luftriktarblad som ger jämn luftspridning i rummet och koncentrerar luftflödet för att värma upp eller kyla rummet så snabbt som möjligt. Förmågan att lyfta luftflödet har förbättrats, tack vare det förstorade (72 mm) undre bladet – dubbla storleken jämfört med konventionella system.

Slimmad konstruktion för optimerad prestanda

Nya, omsorgsfullt utvecklade Flagship från Panasonic är en slimmad lösning som passar i alla inomhusmiljöer. Högeffektiv och robust värmepump i stilren design med ett generöst utblåsområde för optimerad prestanda.

  • Behändig storlek och form som ger ett arkitekturmässigt intryck tack vare heltäckande luftriktare
  • Stort utblåsområde och stora luftriktare för högre prestanda
  • Kompakt konstruktion och slimmad design som ser snygg ut på väggen
  • Tidlös design med rena linjer och släta ytor

Intresseanmälan för Panasonic HZ35XKE

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.