Intresserad av

Panasonic HZ25XKE?

Kontakta oss!

Panasonic HZ25XKE

Bakom Panasonics nya luft-luftvärmepump finns ett stort fokus på utveckling av ny teknik. Panasonic har verkligen lyckats med att skapa en riktigt energieffektiv luft-luftvärmepump, som ger god effekt vid låga temperaturer.

Med Panasonic HZ25XKE Flagship får du en behaglig inomhustemperatur med ren och frisk luft. En populär luftvärmepump med hög prestanda, låg energiförbrukning och effektivt luftreningssystem.

Naturlig balans inomhus

Panasonics Nanoe™ X-teknik går ett steg längre och använder naturens tvättmedel – Hydroxylradikaler – inomhus för att skapa en bättre luftkvalitet.

Tack vare egenskaperna i Nanoe™ X kan flera typer av föroreningar inaktiveras, däribland vissa bakterier, virus, mögel, allergener,
pollen och skadliga ämnen.

Ett miljösmart val

Panasonic HZ25XKE har miljöklassificering A+++ och uppfyller alla regler och bestämmelser enligt GWP (Global Warming Potential). På så vis bidrar värmepumpen till att sänka husets uppvärmningskostnader och minska utsläppen av CO2.

De allra flesta luftvärmepumpar använder idag köldmedium R410A, men Panasonic HZ25XKE använder istället köldmedium R32, vilket har en lägre påverkan på den globala uppvärmningen.

När ord är viktigare än handling

Obehindrad handsfree-åtkomst till värmepumpens alla funktioner. Att maximera komforten är enklare än någonsin med vår nätverksanslutna Panasonic Comfort Cloud och röststyrning.

Förenkla vardagen genom att gruppera flera åtgärder till en anpassad rutin. Med rutinfunktionen kan du anpassa röstkommandon och styra flera enheter med rösten, inklusive vår nätverksanslutna värmepump.

Intresseanmälan för Panasonic HZ25XKE

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.