Intresserad av

Panasonic CZ25WKE?

Kontakta oss!

KAMPANJ!

Panasonic CZ25WKE

JUST NU KAMPANJ!
17.900kr  / 15.800kr efter rot
(ordinarie pris 19.900kr innan rot) Standardinstallation ingår.

Nya superkompakta CZ för väggmontering mäter endast 779 mm – perfekt för trånga utrymmen eller ovanför dörren. Med uppdaterad, elegant design passar enheten i alla typer av interiörer.

Den nya kompakta inomhusenheten är endast 779 mm bredd. Det ger fler installationsmöjligheter. Till exempel kan enheten monteras på den smala ytan ovanför dörrar. Ny konstruktion för enklare installation och service. Installationen kan utföras snabbare och med färre moment.

Hög uppvärmningskapacitet och högt SCOP-värde

CZ-seriens uppvärmningskapacitet har förbättrats, och det höga SCOP värdet gör CZ till en perfekt lösning för energibesparing kombinerat med hög komfort.

Perfekt för sommarhuset!

Tack vare +8/+15 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi.

Komfort året om

Installationen ger perfekt inneklimat året runt: uppvärmning vid temperaturer ned till -25 °C, och behaglig kylning när vädret har blivit varmare.

Intresseanmälan för Panasonic CZ25WKE

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.