Intresserad av

Mitsubishi FH35 VEHZ 665?

Kontakta oss!

värmepump

Mitsubishi FH35 VEHZ 665

Väggmonterade MSZ-FH är vårt kraftpaket försedd med en rad olika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Med Hyper Heating och den höga verkningsgraden får du en garanterat effektiv drift även i extremt kall kyla, perfekt lämpad för vårt nordiska klimat.

Denna inomhusdel har även varmhållningsfunktion (10ºC) för exempelvis varmhållning i sommarstugor vintertid.

Hyper Heating

Luftvärmepumpen Mitsubishi Kirigamine FH35VEHZ 665 utvecklades för nordiskt klimat. Hyper Heating är en funktion som gör att Mitsubishi FH klarar att generera en hel del värme även vid låga utomhustemperaturer. Den kan generera värme ned till -25 grader. Vid eventuella strömavbrott återstartas pumpen automatiskt.

Underhållsvärme

Luftvärmepumpen Kirigamine FH35VEHZ 665 har underhållsvärme, som kan ställas in på 10 °C. Underhållsvärme är praktiskt för dig som är borta i längre perioder eller som vill ha en luftvärmepump i sommarstugan. När värmen ska höjas igen, kan du använda dig av Powerful mode, så går det lite snabbare.

Renare luft

Mitsubishi Kirigamine FH25VEHZ 635 använder ett plasmafilter, kallat Quad Plasma-filter, för att rena din inomhusluft. Värmepumpen tar bort sådant som damm, pollen, allergener, virus och bakterier. Du får en bättre inomhusluft.

För dig som är allergisk kan du slippa känna av problemen i ditt hem. Plasmafiltret tar också bort dålig lukt från till exempel matos eller cigarettrök.

3D I-See Sensor

I Mitsubishi Kirigamine FH35VEHZ 665 finns en I-see sensor. Detta gör att luftvärmepumpen kan känna av om det befinner sig människor i rummet. Du kan ställa in så att temperaturen sänks när rummet är tomt och höjs igen när en människa går in.

Du kan också ställa in luftvärmepumpen på att rikta sitt luftflöde mot eller från människor och på så vis öka bekvämligheten. Vill du använda värmepumpen till att värma upp mer än ett rum i huset, bör du dock låta bli att använda den här funktionen.

Veckotimer

Du kan ställa in Mitsubishi Kirigamine FH35VEHZ 665 på ett veckoschema, som den sedan följer automatiskt. På så vis kan du spara lite energi och dra ner driftskostnaden under de timmar du befinner dig på jobbet.

Intresseanmälan för Mitsubishi FH35 VEHZ 665

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.