Intresserad av

Daikin Stylish XRH?

Kontakta oss!

Daikin värmepump

Daikin Stylish XRH

Värmepumparna i Daikins Optimised Heating-serie är en riktig succé. Äntligen finns det luftvärmepumpar som ger mycket värme när det är riktigt kallt. Borta är strömslukande värmekablar. Den optimerade avfrostningslogiken ökar effektiviteten.

Nu lanserar vi våra senaste luft/luftvärmepumpar – Optimised Heating 4+. De är ännu starkare än tidigare modeller och använder det energieffektiva och miljövänliga köldmediet R32.

Bra val 2020

Stylish XRH 30 fick utmärkelsen Bra val 2020 i Folksams stora jämförelse av värme- pumpar som säljs på den svenska marknaden. Det innebär att luftvärmepumpen anses vara ett bra och hållbart val ur effektivitets-, miljö-, funktions-, och garantisynpunkt.

Jämnare värme i huset!

Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen endast avfrostar när det behövs. Även vid så kalla tempera- turer som -25 °C kan maskinen, under rätt förutsättningar, jobba mer än 10 timmar mellan avfrostningarna.

I utedelen använder sig Daikin av den senaste generationen av 3-lagers frihängande värmeväxlare. Den stora fördelen är att det inte behövs någon strömslukande värmekabel för avisning eller extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för luft/luftvärmepumpar, oavsett märke, är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst.

Daikin har korrosionskyddade värmeväxlare sedan många år.

Design och teknologi

Stylish XRH 30 kombinerar design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhus- områden. Det är den tunnaste enheten inom design- segmentet för väggmonterade enheter med sina 189 mm. Värmepumpen använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energi- effektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

När du eldar i din öppna spis stänger de flesta luft- värmepumpar av sig när rummet uppnått önskad temperatur. Stylish XRH 30 stänger istället av komp- ressorn och inomhusenheten går enbart i fläktdrift. På så sätt sprider sig den varma luften och du får en jämnare värme i huset.

Flash Streamer*2 bryter ner allergener så som pollen och svampallergener samtidigt som den tar bort besvärande lukter. Detta resulterar i en renare luft och bättre luftkvalitet. Titanapatitfiltret bryter ner besvärande lukt från exempel tobak och husdjur. Det luftrenande filtret tar bort luftburna dammpartiklar för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft.

Intresseanmälan för Daikin Stylish XRH

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.