Intresserad av

Daikin Solo R20?

Kontakta oss!

KAMPANJ!

Daikin Solo R20

JUST NU KAMPANJ!
17.000kr  / 14.900kr efter rot
(ordinarie pris 19.000kr innan rot) Standardinstallation ingår.

Endast det bästa är gott nog för ditt hem. När du väljer Daikins R-serie får du komfort, energieffektivitet, tillförlitlig- het och kontroll året runt. Daikins avancerade energibesparande teknik ger hög årstidsrelaterad verkningsgrad
för kyla (upp till A+++ beroende på modell).

Årstidsrelaterad verkningsgrad är ett nytt sätt att klassificera luft- konditioneringsenheter baserat på deras energieffektivitet under ett helt år. Daikins R-serie är energieffektiv och bra för miljön tack vare att den använder den senaste generationens köldmedium – R-32.

R-32: effektivare & bättre för miljön

Daikin använder köldmediet R-32 i R-serien. R-32 är effektivare än dagens övriga köldmedium och gör värmepumpen enklare att underhålla. Miljöpåverkan är upp till 80% lägre än med R-410A då GWP-värdet endast är 675.

För en aktiv livsstil

Med Daikins Residential Controller kan du justera rumstemperatur, fläkthastighet och driftläge från din smartphone. Dessutom kan du få en grundlig översikt på hur systemet fungerar och hur mycket energi det förbrukar (gäller utvalda modeller). Anpassa systemet så att det passar din livsstil och komfortnivåer året runt.

I appen ingår även röststyrning. Denna funktion erbjuder ännu mer komfort, enkelhet och smidighet. Röststyrning med flerspråksstöd ansluts enkelt till alla smarta enheter, inklusive Google Assistant och Amazon Alexa. Röststyrning på svenska kommer under 2021.

Luftrenande filter

Med sitt luftrenande filter verkar Solo R för att förbättra luftkvalitén inomhus. Det luft- renande filtret tar bort luftburna dammpartiklar för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft.

Dessutom har den ett avfuktningsprogram som reducerar luftfuktigheten utan att tempera- turen i rummet förändras. Silverallergenfiltret fångar upp allergener så som pollen för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft. Titan- apatitfiltret bryter ner besvärande lukt från exempelvis tobak och husdjur.

Intresseanmälan för Daikin Solo R20

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.