Intresserad av

Daikin Sensira 35A?

Kontakta oss!

KAMPANJ!

Daikin Sensira 35A

JUST NU KAMPANJ!
17.000kr  / 14.900kr efter rot
(ordinarie pris 19.000kr innan rot) Standardinstallation ingår.

Sensira är en kostnadseffektiv investering när ditt energibehov inte är så stort.
Den passar perfekt i sommarstugor, mindre boenden samt som en andrapump i huset. Sensira levereras med en mycket användarvänlig fjärrkontroll.

Daikins avancerade energibesparande teknik ger hög årstidsrelaterad verkningsgrad för både värme och kyla (upp till A+++). Årstidsrelaterad verkningsgrad är ett nytt sätt att klassificera värme- och kylprodukter baserat på dess energieffektivitet under ett helt år. Daikins nya Bluevolution-serie är energieffektiv och miljövänlig då den använder den senaste generationens köldmedium – R32.

Naturligtvis använder även denna modell R32 som köldmedium med dig och miljön i åtanke.

R32: effektivare & bättre för miljön

Daikin använder köldmedium R32 vilket både är mer effektivt och lättare att underhålla än andra köldmedium. Dess miljöpåverkan är upp till 80 % lägre än hos R410A eftersom GWP-värdet* endast är 675.

År 2025 kommer försäljning och köldmedieingrepp av värmepumpar innehållande köldmedium R410A att förbjudas.

Effektiv luftrening

Sensira har ett filter med titanapatit som effektivt bryter ner allargener, bakterier och virus.

Styr din värmepump på ett helt nytt sätt

Med Daikins WiFi-kontroll kan du justera rumstemperatur, fläkthastighet eller driftläge från din smartphone – var och när du vill.

Med Daikins WiFi-adapter och IFTTT skapar du recept på hur din värmepump ska styras. Antingen låter du vädret styra, eller så väljer du hur varmt du vill ha det när du kommer hem från jobbet. Kontrollen känner av telefonens platsinformation och justerar värmeinställningarna därefter.

Patenterad swingkompressor leder till färre haverier

Daikins egenutvecklade och patenterade swingkompressor har färre rörliga delar än andra fabrikat vilket ger bättre driftsäkerhet och ökad livslängd.

Swingkompressorn kännetecknas av mycket lång livslängd. Till skillnad från andra tillverkare har Daikin ingen fjäder som kan brista i sina kompressorer.

Intresseanmälan för Daikin Sensira 35A

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.