Intresserad av

Daikin Emura X?

Kontakta oss!

värmepump

Daikin Emura X

En elegant och modernt designad luftkonditionering som kyler, värmer och renar med luft/luft värmepumpsteknik. Den eleganta designen gör Daikin Emura till en av den mer eftertraktade luftkonditioneringen på marknaden.

Daikin Emura, som vunnit internationellt erkännande för sin design, finns i vitt och silver.

Utvecklad för din komfort

En 2-områdes ”intelligent eye” använder sensorer för att registrera och rikta om luftflödet från personer som befinner sig i rummet. Systemet växlar automatiskt om till energisparläge när det känner av att rummet är tomt.

Ett rent och hälsosamt klimat

Daikin Emuras sofistikerade luftreningsfilter med titanapatit avlägsnar luftburna dammpartiklar, lukter, bakterier, virus och mikrober. Det unika silver allergenborttagnings- och luftreningsfiltret samlar in 99% av alla allergener som pollen och dammkvalster.

För ett rum eller fler

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.

16 års trygghet

Våra luft/luftvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin Emura X

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.