Intresserad av

Daikin Caldo II XRH?

Kontakta oss!

värmepump

Daikin Caldo II XRH

Caldo II XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat och genererar upp till 30 % varmare utblåstemperatur*2 jämfört med tidigare modeller, vilket ökar värmekomforten. Temperaturen kan justeras i steg om 0,5°C.

Heat Boost innebär att kompressorfrekvensen ökar snabbare när enheten startas, för att måltemperaturen ska uppnås snabbare. Med Heat Boost går det upp till 14% snabbare än med den gamla modellen.

Utöver detta erbjuder Daikin Caldo II XRH luftrening i toppklass, tack vare Flash streamer-luftrening som effektivt oskadliggör luftburna dammpartiklar och skadliga ämnen såsom bakterier, virus och allergener.

Öppen spis-logik

När du eldar i din öppna spis stänger de flesta luftvärmepumpar av sig då rummet uppnått önskad temperatur.

Daikin Caldo II XRH stänger istället av kompressorn och inomhusenheten går enbart i fläktdrift. På så sätt sprider sig den varma luften och du får en jämnare värme i huset.

Optimal temperaturkontroll

Med Daikin Caldo II XRH kan du justera temperaturen i huset i steg om 0,5°C.

Energieffektivitet A+++ i värmedrift

Daikin Caldo II XRH är extra effektiv med A+++ i värmedrift och optimerad för att ge högsta verkningsgrad.

16 års trygghet

Våra luft/luftvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin Caldo II XRH

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.