Intresserad av

Panasonic Aquarea 12kW T-CAP?

Kontakta oss!

Panasonic Aquarea Luft-vattenvärmepump

Panasonic Aquarea 12kW T-CAP

Aquarea är ett innovativt lågenergisystem, som har utformats för att tillhandahålla perfekt temperatur och varmvatten i ditt hem, även vid extrema utomhustemperaturer.

Aquarea är högeffektiv och miljövänlig och är baserad på värmepumpstekniken luft till vatten. Den fångar in värmeenergi ur omgivningsluften och överför den för att värma det vatten som behövs för att värma ditt hem, till tappvarmvatten och till och med för att kyla huset om så önskas.

Energikostnadsbesparingar på upp till 11 000 kr per år jämfört med konventionell uppvärmning med el.

Med Aquarea tas upp till 80 % av den värmeenergi som krävs från den omgivande luften.

Aquarea fångar upp värmeenergi från den omgivande luften och överför den för att värma upp det vatten som behövs för att värma ditt hem för tappvarmvatten, och även för att kyla huset om så önskas.

Brett utbud för att passa alla hem

Aquarea är ett innovativt lågenergisystem, utformat för att ge ideala temperaturer och varmvatten i hemmet, även med extrema utomhustemperaturer.

Hjälper dig att spara pengar

Energikostnadsbesparingar på upp till 11 000 kr per år är möjliga jämfört med konventionell eluppvärmning.

Intresseanmälan för Panasonic Aquarea 12kW T-CAP

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luft vatten värmepump i Stokholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.