Intresserad av

Daikin ECH2O?

Kontakta oss!

värmepump

Daikin ECH2O

Om du har direktverkande el och på ett enkelt sätt vill sänka din kostnad för uppvärmning av varmvatten är värmepumpsberedaren något för dig. Kostnaden för uppvärmning av varmvattnet kan sänkas med 60 % eller mer beroende på användning.

Komplettera gärna med en luftvärmepump för att värma huset för ännu högre besparing. Daikins värmepumpsberedare består av 2 enheter: en värmepump med inverterteknik som placeras utomhus samt en varmvattenberedare.

Energieffektiv varmvattenberedare med värmepumpsteknik

Genom att arbeta med en varvtalsstyrd kompressor som tar energi från utomhusluften maximeras din besparing.

Varmvattenberedare med garanterat färskt varmvatten

Varmvattenberedaren använder en genomströmningsslinga och på så sätt säkerställs en optimal vattenhygien samtidigt som risken för legionella och bakterietillväxt minskas. Till skillnad från traditionella varmvattenberedare, kommer ditt varmvatten inte att lagras i varmvattenberedaren utan vattnet värms upp när det strömmar igenom slingan.

Genom att eliminera en långvarig lagring av varmvatten ökar säkerheten och kvaliteten på ditt varmvatten. Vår ECH2O värmepumpsberedare är konstruerad så att ditt varmvatten alltid är fräscht.

Underhållsfri varmvattenberedare

Smarta inställningar ger dig maximal komfort och med den underhållsfria varmvattenberedaren minimeras servicebehovet. Den inbyggda elpatronen stödjer kompressorn när energin i utomhusluften inte räcker till.

Komplettera din värmepumpsberedare med solvärme och dra nytta av solenergin. Anslut enkelt din varmvattentank till återflödande solvärmepaneler på taket.

Det är lätt att ansluta din värmepumpsberedare till solpaneler. Värmepumpsberedaren är förberedd från fabrik med anslutningar för solvärme.

16 års trygghet

Våra luft- vattenvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin ECH2O

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luft vatten värmepump i Stokholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.