Intresserad av

Daikin Altherma Monobloc 2?

Kontakta oss!

Daikin Altherma Monobloc 2

Daikin Altherma Monobloc 2 är en perfekt produkt för hem där inomhusutrymmet är begränsat. Monobloc-systemet består nämligen av endast en utomhusenhet som enkelt kopplas upp mot befintliga värmegivare så som radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer.

Produkten finns i två modeller – en med endast värme (EDLA) och en som kan köra både värme och kyla (EBLA). Bägge modeller finns tillgängliga i 4, 6, 8, 9, 11, 14 och 16 kW. De har naturligtvis upp till A+++ i energiklass.

Ny design

Det ljusgrå höljet i ny design gör att enheten smälter in väl i många olika miljöer. Den svarta, horisontella frontpanelen döljer fläkten.

Perfekt när utrymmet är begränsat

Daikin Altherma Monobloc 2 är den perfekta lösningen för den som har ont om plats. Det krävs ingen inomhusenhet och utomhusenheten är tillräckligt liten för att kunna monteras under ett fönster. Enheten ansluts enkelt till befintliga värme- och kylgivare så som radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer.

Förbättrad prestanda

Daikin Altherma Monobloc 2 erbjuder förbättrad prestanda och ett brett produktutbud. Den finns tillgänglig i en modell med endast värme (EDLA) samt en reversibel modell som även ger kyla (EBLA). Bägge modeller finns tillgängliga i 4, 6, 8, 9, 11, 14 och 16 kW.

  • Upp till A+++ i energiklass
  • Drift ner till utomhustemperaturer på -25°C
  • Garanterad värmekapacitet ner till -20°C
  • Framledningstemperatur på 60°C vid -7°C
  • Lämplig för renovering, utbyte och större nya byggnader

Intresseanmälan för Daikin Altherma Monobloc 2

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luft vatten värmepump i Stokholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.