Intresserad av

Daikin Altherma Monobloc?

Kontakta oss!

daikin värmepump

Daikin Altherma Monobloc

En Monobloc är lösningen när man vill komplettera sitt befintliga värmesystem som t.ex. kan vara en el-, ved- eller pelletspanna. Allt är kombinerat i en enda tystgående och kompakt utomhusenhet.

Värmefaktor COP upp 5 till och SCOP upp till 4,39. Användarvänlig styrenhet och pålitlig drift även när utomhustemperaturen är -25°C. Samtliga delar har frostskydd

Högsta betyg för våra luft-vatten värmepumpar

Daikins värmepumpar utvinner värme ur utomhusluften även när det är så kallt som -25 °C. Våra luft-vattenvärmepumpar har energiklass upp till A++ för värme och A för varmvattenproduktion. Väljer du ett system med solpaneler blir energiklassen hela A+++. Det är det bästa betyget man kan få!

Varmvattenproduktionen är snabb och billig, använder du dessutom solpaneler produceras varmvattnet nästan gratis.

Utvecklade för vårt klimat

Daikins luft- vatten värmepumpar är konstruerade för att klara våra svenska kalla vintrar. De har inget vatten i systemet på utsidan av huset (undantaget Monobloc) och inte någon strömslukande värmekabel.

De flesta komponenter har Daikin själva tillverkat med en noggrann kvalitetskontroll. Daikins luft- vattenvärmepumpar sänker din uppvärmningskostnad med upp till 70%.

16 års trygghet

Våra luft- vattenvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin Altherma Monobloc

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luft vatten värmepump i Stokholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.