Intresserad av

Daikin Altherma 3?

Kontakta oss!

KAMPANJ!

Daikin Altherma 3

JUST NU KAMPANJ!
Daikin Altherma 3 modell 75DA180 – 75.900kr
(ordinarie pris 80.000kr) Vämer upp till 180m2. Installation tillkommer.

Ny modern design i vitt eller gråmetallic. De nya modellerna använder sig av det nya miljövänliga och effektiva köldmediet R32 som också gör att du slipper årliga läckagekontroller.

Installationen blir mycket snygg eftersom de hydrauliska komponenterna som cirkulationspump, expansionskärl, säkerhetsventil, manometer och varmvattenberedare är integrerade i enheten.

Altherma 3 möjliggör 2-zonsstyrning eller A/C på sommaren.

Kompakt enhet

Kompakt enhet i två storlekar 180 resp. 230 liters varmvattenberedare.

Låg ljudnivå

Mycket låg ljudnivå på både inomhus- och utomhusenhet.

16 års trygghet

Våra luft- vattenvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin Altherma 3

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luft vatten värmepump i Stokholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.