Projektbeskrivning

Är du intresserad av NEXURA X?

Intresseanmälan

DAIKIN NEXURA X

Daikin presenterar den första värmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luft/luft värmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet. Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme – som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

Ladda ner PDF

Varmt skönt tyst

För att öka komforten under kalla dagar, är en sektion av frontpanelen tillverkad i aluminium som värms upp precis som en traditionell radiator. Resultatet blir en behaglig känsla av varm luft i hela rummet. Allt du behöver göra är att trycka på ”radiant-knappen” på fjärrkontrollen. Med låg ljudnivå och minskat luftflöde kan du njuta av den mysiga och behagliga atmosfären i ditt hem.

 

Energieffektiv

I värmeläget fungerar Nexura X som en effektiv luft/luft värmepump. Värmepumpen ger en värmefaktor (COP) upp till 4,74. Detta innebär att systemet producerar mer än fyra kilowatt i värme för varje kilowatt som används för driften.

 

Underhållsfri varmvattenberedare

Daikin Nexura X kan placeras flexibelt för att passa just dina behov – lågt ned på en vägg, stående på ben eller infälld i väggen.

 

Upp till 14 års trygghet

Nexura X har hela 10 års garanti på kompressorn, på delar och arbete. 5 års produktgaranti med möjlighet att försäkra produkten vid garantitidens utgång – upp till 14 års trygghet! Läs mer om garantierna och försäkringen på daikin.se/garantier.

 

Intresseanmälan

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST ADRESS *
TELEFONNUMMER *