Projektbeskrivning

Är du intresserad av ECH20?

Intresseanmälan

DAIKIN ECH20

Om du har direktverkande el och på ett enkelt sätt vill sänka din kostnad för uppvärmning av varmvatten är värmepumpsberedaren något för dig. Kostnaden för uppvärmning av varmvattnet kan sänkas med 60 % eller mer beroende på användning.
Komplettera gärna med en luftvärmepump för att värma huset för ännu högre besparing. Daikins värmepumpsberedare består av 2 enheter: en värmepump med inverterteknik som placeras utomhus samt en varmvattenberedare.

Ladda ner PDF

Energieffektiv varmvattenberedare med värmepumpsteknik

Genom att arbeta med en varvtalsstyrd kompressor som tar energi från utomhusluften maximeras din besparing.

Varmvattenberedare med garanterat färskt varmvatten

Varmvattenberedaren använder en genom-strömningsslinga på så sätt  säkerställs en optimal vattenhygien samtidigt som risken för legionella och bakterietillväxt minskas. Till skillnad från traditionella varmvattenberedare, kommer ditt varmvatten inte att lagras i varmvattenberedaren utan vattnet värms upp när det strömmar igenom slingan. Genom att eliminera en långvarig lagring av varmvatten ökar säkerheten och kvaliteten på ditt varmvatten. Vår ECH2O värmepumpsberedare är konstruerad så att ditt varmvatten alltid är fräscht.

Underhållsfri varmvattenberedare

Smarta inställningar ger dig maximal komfort och med den underhållsfria varmvattenberedaren minimeras service behovet. Den inbyggda elpatronen stödjer kompressorn när energin i utomhusluften inte räcker till.

Komplettera din värmepumpsberedare med solvärme

Dra nytta av solenergin. Anslut enkelt din varmvattentank till återflödande solvärmepaneler på taket.

Det är lätt att ansluta din värmepumpsberedare till solpaneler. Värmepumpsberedaren är förberedd från fabrik med anslutningar för solvärme.

Intresseanmälan

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST ADRESS *
TELEFONNUMMER *