Projektbeskrivning

Är du intresserad av ALTHERMA CB

Intresseanmälan

DAIKIN ALTHERMA CB

  • Allt är inbyggt i den golvstående enheten! De hydrauliska komponenterna som cirkulationspump, expansionskärl, säkerhetsventil och manometer samt varmvattenberedare finns integrerade i enheten.
  • Kompakt & snygg enhet med små installationsmått. Röranslutningarna är placerade högst upp på enheten, det gör installationen enklare och snyggare.
  • En stor fördel är den låga ljudnivån på både inomhus- och utomhusenheten.
  • Varmvattenberedaren har en tjock isolering som ger mycket små värmeförluster. De långa värmeslingorna möjliggör en mycket snabb varmvattenproduktion. Det tar så kort tid som 40 min för den starkaste modellen att värma en hel tank.
  • Kan styras från smartphone eller surfplatta med en app som tillval.

Marknadens minsta 10KW utomhusdel

Daikin använder det miljövänliga köldmediet R-410A som är optimalt för kallt klimat. Det ger oss också möjligheten att tillverka mindre och mer effektiva utomhusdelar. Utomhusdelarna är så små och kompakta att de kan installeras diskret utan åverkan på din trädgård. Ljudnivån är låg vilket är viktigt att tänka på när man väljer leverantör av värmepump. Daikin Althermas utomhusdel är konstruerad på ett speciellt sätt för att säkerställa att ingen is ansamlas. Daikin har löst detta vanliga problem med att ha värmeväxlaren frihängande på modellerna 4-8, (se bilden till höger). Med denna innovativa lösning behövs ingen strömslukande värmekabel som andra luft- vattenvärmepumpar vanligen har.

Inget vatten utomhus

Daikin Altherma använder sig inte av något vatten på utsidan (med undantag Monobloc), på så sätt finns ingen risk för sönderfrysning av systemet vid strömavbrott.

16 års trygghet

Våra luft- vattenvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti. Efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet. Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST ADRESS *
TELEFONNUMMER *