Intresserad av

Toshiba Daisekai 9.5 / 35?

Kontakta oss!

Toshiba Daiseikai 95 Luftvärmepump och fjärrkontroll

Toshiba Daisekai 9.5 / 35

Uppvärmning och kylning med högsta effektivitet, kombinerat med ett högt SCOP, upp till 5.30, innebär att du får bästa prestanda året runt. DAISEIKAI 9,5 erbjuder mycket bra kapacitet oavsett yttre villkor. Detta har bekräftats i tester av tredje part utförda i Skandinavien.

Genom att använda köldmedium R32 (framtida miljövänligt köldmedium) med låg uppvärmningspotential bidrar detta till att växthusutsläppen minskas avsevärt. Kombinerat med Toshiba eco- politik, ny design och teknologi för att undvika läckage, minskas negativa miljöeffekter under produktens hela livscykel.

DAISEIKAI 9,5 uppfyller alla Europeiska miljökrav, inklusive Eurovent.

Toppkvalitet på inomhusluften

DAISEIKAI 9,5 är utrustad med Toshibas plasma luftreningsteknik för att skapa en ren och hälsosam miljö. Funktionen använder flera filtreringsstadier för att rena luften från partiklar och lukter. Den aktiva luft- renaren startas genom ett tryck på fjärrkontrollen.

Unik braskaminsfunktion

Toshibas unika braskaminsfunktion (fireplace), ger möjlighet att sprida värmen från den öppna spisen eller andra värmekällor. Fläkten i inomhusdelen fortsätter att blåsa på låg eller förvald hastighet även om kompressorn är avstängd.

Största möjliga tystnad – lägre än 20 dB(A)

Inomhusdelen är extremt tyst, 19 dB(A), vid låg fläkthastighet. DAISEIKAI 9,5 erbjuder även en av marknadens tystaste utomhusdelar. Inte nog med det, via fjärrkontrollen (tyst drift) kan du sänka ljudnivån på utomhusenheten med ytterligare 4 dB(A).

Intresseanmälan för Toshiba Daisekai 9.5 / 35

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.