Intresserad av

Panasonic CZ25TKE?

Kontakta oss!

värmepump

Panasonic CZ25TKE

CZ25TKE är en mindre modell och passar utmärkt i mindre hus, sommarstugor och garage upp till 80m². Med en stilren design i vitt är den lättplacerad i ditt hem och passar in i de flesta miljöer

Luft-luftvärmepumpen är anpassad för Norden och tål våra svenska vintrar. Även vid så låga temperaturer som -25°C bibehåller Panasonic sin effektivitet och ger ditt hem en skön inomhustemperatur.

Fjärrstyrning

Styr din värmepump var du än befinner dig Vi har ett stort urval av fjärrstyrningar som möjliggör kontroll från distans via internet eller sms.

Vår senaste styrning är en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig. Styr din hemmamiljö med hjälp av din smartphone, surfplatta (iOS/Android) eller från din PC med internetuppkoppling.

Perfekt för sommarhuset

Funktionerna hos Panasonics CZ gör den perfekt för sommarhuset. Tack vare +8/+15 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi. Du får även en skön svalka under de varmaste sommardagarna.

Väljer du dessutom till fjärrstyrning kan du med hjälp av din mobiltelefon höja värmen ett par timmar innan ankomst. Då möts du av behaglig värme direkt när du kliver över tröskeln.

Bidra till en grönare omgivning och sänk dina kostnader

Genom att uppdatera eller byta ut det befintliga värmesystemet till en ny Panasonic värmepump görs en god gärning både för miljön och för plånboken.

Minskad GWP och ökad energieffektivitet är bidragande till en grönare planet men innebär även lägre energikostnader. Två punkter som Panasonic lägger stor vikt på.

Vi hoppas att fler företag och människor börjar använda R32 för miljöns skull. Köldmediet R32 är även skonsamt för systemets
kompressor vilket ökar värmepumpens livslängd

Intresseanmälan för Panasonic CZ25TKE

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en värmepump! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.