Intresserad av

Daikin Caldo XRH?

Kontakta oss!

värmepump

Daikin Caldo XRH

Daikin Caldo XRH har högsta energiklass och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat. Med en garanterad värmekapacitet på minst 4,0 kW (XRH40) samt 3,6 kW (XRH30) vid -25°C maximeras besparingen även vid mycket kall väderlek.

Utblåstemperaturen har höjts i hela arbetsområdet och nu kan även den mest frusna slutanvändaren värma sig vid utblåset.

Utöver detta erbjuder Daikin Caldo XRH luftrening i toppklass, tack vare Flash streamer-luftrening som effektivt oskadliggör luftburna dammpartiklar och skadliga ämnen såsom bakterier, virus och allergener.

Öppen spis-logik

När du eldar i din öppna spis stänger de flesta luftvärmepumpar av sig då rummet uppnått önskad temperatur.

Daikin Caldo XRH stänger istället av kompressorn och inomhusenheten går enbart i fläktdrift. På så sätt sprider sig den varma luften och du får en jämnare värme i huset.

Optimal temperaturkontroll

Med Daikin Caldo XRH kan du justera temperaturen i huset i steg om 0,5°C.

Energieffektivitet A+++ i värmedrift

Daikin Caldo XRH är extra effektiv med A+++ i värmedrift och optimerad för att ge högsta verkningsgrad.

16 års trygghet

Våra luft/luftvärmepumpar har en mycket hög kvalitet, därför kan vi också erbjuda en lång trygghet. De levereras med en 5-årig garanti och efter garantitiden erbjuds du en kompletterande försäkring som ger dig trygghet i upp till 16 år efter köpet.

Värmepumpen måste registreras på Daikins hemsida för att garantin ska gälla. Daikin har ett nätverk av professionella återförsäljare över hela Sverige och ett nätverk av servicepartners för din trygghet.

Intresseanmälan för Daikin Caldo XRH

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en värmepump! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.