Intresserad av

Daikin Caldo II R?

Kontakta oss!

KAMPANJ!

Daikin Caldo II R

JUST NU KAMPANJ!
19.000kr  / 16.900kr efter rot
(ordinarie pris 21.000kr innan rot) Standardinstallation ingår.

När du väljer Daikins R-serie får du komfort, energieffektivitet, tillförlitlig- het och kontroll året runt. Daikins avancerade energibesparande teknik ger hög årstidsrelaterad verkningsgrad för kyla (upp till A+++ beroende på modell).

Årstidsrelaterad verkningsgrad är ett nytt sätt att klassificera luftkonditioneringsenheter baserat på deras energieffektivitet under ett helt år. Daikins R-serie är energieffektiv och bra för miljön tack vare att den använder den senaste generationens köldmedium – R32.

Daikin använder köldmediet R32 i R-serien. R32 är effektivare än dagens övriga köldmedium och gör värmepumpen enklare att underhålla. Miljöpåverkan är upp till 80% lägre än med R-410A då GWP-värdet endast är 675.

Styr din värmepump på ett helt nytt sätt

Med Daikins WiFi-kontroll kan du justera rumstemperatur, fläkthastighet och driftläge från din smartphone – var och när du vill. Dessutom kan du hålla ett öga på värmepumpens strömför- brukning (gäller utvalda modeller). Med Daikins WiFi-adapter och IFTTT skapar du recept på hur din värmepump ska styras.

Rejäl och effektiv luftkonditionering

Caldo II R är en rejäl och effektiv luftkonditione- ring med smart närvarosensor som reducerar temperaturen när rummet är tomt. Energieffektivitet upp till A+++

Största möjliga tystnad – lägre än 20 dB(A)

Flash Streamer*3 bryter ner allergener så som pollen och svampallergener samtidigt som den tar bort besvärande lukter. Detta resulterar i renare luft och bättre luftkvalitet. Titanapatitfiltret bryter ner besvärande lukt från exempelvis tobak och husdjur. Det luft- renande filtret tar bort luftburna damm- partiklar för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft.

Intresseanmälan för Daikin Caldo II R

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om att installera en luftvärmepump i Stockholm! Vi är vana att göra en kalkyl och tipsa om kapacitet samt typ av värmepump.

Om du vill ha ett kostnadsfritt besök för en värmepumpskonsultation samt energirådgivning så ange gärna när det skulle passa dig bäst!

Vi återkommer snarast möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.