Project Description

Är du intresserad av NEXURA X?

Intresseanmälan

DAIKIN NEXURA X

Daikin presenterar den första värmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luft/luft värmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet. Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme – som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

Varmt skönt tyst

För att öka komforten under kalla dagar, är en sektion av frontpanelen tillverkad i aluminium som värms upp precis som en traditionell radiator. Resultatet blir en behaglig känsla av varm luft i hela rummet. Allt du behöver göra är att trycka på ”radiant-knappen” på fjärrkontrollen. Med låg ljudnivå och minskat luftflöde kan du njuta av den mysiga och behagliga atmosfären i ditt hem.

 

Energieffektiv

I värmeläget fungerar Nexura X som en effektiv luft/luft värmepump. Värmepumpen ger en värmefaktor (COP) upp till 4,74. Detta innebär att systemet producerar mer än fyra kilowatt i värme för varje kilowatt som används för driften.

 

Underhållsfri varmvattenberedare

Daikin Nexura X kan placeras flexibelt för att passa just dina behov – lågt ned på en vägg, stående på ben eller infälld i väggen.

 

Upp till 14 års trygghet

Nexura X har hela 10 års garanti på kompressorn, på delar och arbete. 5 års produktgaranti med möjlighet att försäkra produkten vid garantitidens utgång – upp till 14 års trygghet! Läs mer om garantierna och försäkringen på daikin.se/garantier.

 

Intresseanmälan

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
E-POST ADRESS *
TELEFONNUMMER *